Hoofd-schouder-nek-massage

Doel: Ontspannen / loslaten

Effecten:
- Verbetering van de opname van voedingsstoffen door de huid
- Stimulatie van het zenuwstelsel op zachte wijze
- Verbetering van bloedsomloop en herstellen van de energiestroom
- Versterken en op spanning brengen van de fijne gezichtsspiertjes
- Vermindering van spanning in nek- en schouderspieren
- Vermindering van hoofdpijnen
- Totale diepe mentale en lichamelijke ontspanning
- Een natuurlijke facelift na meerdere behandelingen.
- Totale diepe mentale en lichamelijke ontspanning;
- Een natuurlijke facelift na meerdere behandelingen.

 

Hoofd-, schouder-, nekmassage
LotusZen geeft zowel de Japanse hoofd-, schouder- en nekmassage als ook Chinese Guarsha facelifting gezichtsmassage. Deze massage is een traditionele kunst in Japan en kent een zeer lange geschiedenis. In Japan en China wordt het gezicht beschouwd als “de spiegel van de gezondheid”. De Japanse en Chinese gezichtsmassage biedt uitkomst voor diegene die geen volledige lichaamsmassage willen hebben, maar toch een totale ontspanning willen ervaren. Na de behandeling drinken we altijd samen even een kopje thee. Ook voor de gezelligheid. Deze speciale massage is een verfijnde en koesterende massage, die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen (specifieke banen in het lichaam waar de energie door circuleert) behandelt. De bewegingen zijn voornamelijk traag en zacht en kunnen niet vergeleken worden met een gewone gezichtsmassage. De massage begint met een warm kompres en wordt daarna onderverdeeld in het geven van een nekmassage voor de betere doorbloeding naar het gezicht. Vervolgens wordt het gezicht gemasseerd en volgt een energetische fase, waarin de meridianen met druk op bepaalde punten worden behandeld. De massage eindigt met een lymfedrainage om de afvalstoffen uit de huid af te kunnen voeren en een massage van de hoofdhuid, zorgt voor een volledige ontspanning. De behandeling wordt gegeven terwijl je comfortabel op de behandeltafel kunt liggen. Het is alleen nodig om de schouderpartij te ontbloten en er wordt gebruik gemaakt van een geurende olie. Het verdient de voorkeur geen make-up te dragen. Er zijn een aantal contra-indicaties: Voor mensen met eczeem, acné en psoriasis is deze behandeling te heftig voor de huid. Ook zwangere vrouwen mogen deze behandeling niet ontvangen. Littekens in hals of gezicht vormen geen belemmering, vaak is het prettig als de huid op deze plaatsen zacht wordt gestimuleerd. Daarnaast ook schouder-, nek- en rugmassage, voor degenen die behoefte hebben aan een heerlijke ontspanningsmassage en heeft als subdoel afvalstoffen afvoeren en leren spanningen loslaten om zo weer nieuwe energie op te doen. Dat willen we toch allemaal. Wees welkom. 

Intake bij Massage

Het kan zijn dat bij een massage blijkt dat er meer moet gebeuren dan alleen masseren. Wij kunnen a.d.h.v. een gesprek u verder helpen en adviseren.

Ontspanning

Masseren kan helpen om te ontspannen. Wij bieden diverse heerlijke ontspanningsmassages voor de rug, nek, schouders, hoofd en gezicht.

Sportmassage

Vaak als de spieren erg vast zit is een ontspanningsmassage niet afdoende. Dan adviseren wij eerst een sportmassage waarbij onze masseur dieper op de spier masseert.

Graag een massage afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak. Een massage bij ons is zo geregeld.

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.