Massage Assendorp

Ontspannoingsmassage-logo
Doel:

Ontspannen / loslaten

Effecten:
- Verbetering van de opname van voedingsstoffen door de huid
- Stimulatie van het zenuwstelsel op zachte wijze
- Verbetering van bloedsomloop en herstellen van de energiestroom
- Versterken en op spanning brengen van de fijne gezichtsspiertjes
- Vermindering van spanning in nek- en schouderspieren
- Vermindering van hoofdpijnen
- Totale diepe mentale en lichamelijke ontspanning
- Een natuurlijke facelift na meerdere behandelingen

Massage Assendorp

Massage in Assendorp kun je op verschillende plekken doen. Maar het is wel zo fijn om naar een professionele omgeving te gaan waar je niet op een vage slaapkamer bij iemand thuis moet komen voor je massage. Vele mensen uit Assendorp komen graag naar Lotuszen omdat het ene prettige professionele massage praktijk is waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Probeer Lotuszen gerust en je zult er geen spijt van krijgen. Wij werken met een team van professionele masseurs die ieder zijn eigen specialiteiten kent. Dus wij zoeken de juiste masseur die het beste bij je past.

Voel ervaar en ontspan tijdens een heerlijke ontspanningsmassage van Lotuszen. Massage word gegeven in Zwolle Stadshagen aan de belvederelaan 25. Een rustige basismassage van de rug, nek en schouders om de dagelijkse spanning te laten verdwijnen en bijzonder geschikt om de dag mee te beginnen of af te sluiten. Voor deze massage kun je kiezen uit etherische oliën of een ontspanningsolie.

Intake bij Massage

Het kan zijn dat bij een massage blijkt dat er meer moet gebeuren dan alleen masseren. Wij kunnen a.d.h.v. een gesprek u verder helpen en adviseren.

Ontspanning

Masseren kan helpen om te ontspannen. Wij bieden diverse heerlijke ontspanningsmassages voor de rug, nek, schouders, hoofd en gezicht.

Sportmassage

Vaak als de spieren erg vast zit is een ontspanningsmassage niet afdoende. Dan adviseren wij eerst een sportmassage waarbij onze masseur dieper op de spier masseert.

Graag een massage afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak. Een massage bij ons is zo geregeld.

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.