Ontspannoingsmassage-logo
Doel:

Ontspannen / loslaten

Effecten:
- Verbetering van de opname van voedingsstoffen door de huid
- Stimulatie van het zenuwstelsel op zachte wijze
- Verbetering van bloedsomloop en herstellen van de energiestroom
- Versterken en op spanning brengen van de fijne gezichtsspiertjes
- Vermindering van spanning in nek- en schouderspieren
- Vermindering van hoofdpijnen
- Totale diepe mentale en lichamelijke ontspanning
- Een natuurlijke facelift na meerdere behandelingen

Ontspanningsmassage
Ervaar de heerlijke ontspanningsmassages van Lotuszen. Massage wordt gegeven in Zwolle Stadshagen aan de Belvederelaan 25. Een ontspanningsmassage heeft een direct heilzaam effect op lichaam, emoties en psyche. Spanning en stress worden afgevoerd. Neem je tijd om te ontspannen bij Lotuszen.

Hygiëne
Hygiëne is zeer belangrijk. Je kunt verzekerd zijn van een schone omgeving. Wij vragen je dan ook aandacht te besteden aan je eigen hygiëne en gedoucht op de afspraak te verschijnen.
Wij houden het recht voor om bij gebrek aan persoonlijke hygiëne een klant te weigeren.
Onze massages zijn NIET erotisch.

Wees welkom.

Een ontspanningsmassage kan helpen bij het loslaten van spierspanningen in je lijf die vaak voortkomen uit stress. Door met enige regelmaat een massage te ondergaan leer je weer steeds beter los te laten en op die manier minder last te hebben van de gevolgen van stress. Natuurlijk is het goed om stress te vermijden maar helaas werkt dit niet altijd zo.

Onze praktijk is volledig ingericht om je te helpen bij het ontspannen en loslaten van spierspanning dus denk jij dat je wel een massage kunt gebruikengeef je dan gerust op wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Intake bij Massage

Het kan zijn dat bij een massage blijkt dat er meer moet gebeuren dan alleen masseren. Wij kunnen a.d.h.v. een gesprek u verder helpen en adviseren.

Ontspanning

Masseren kan helpen om te ontspannen. Wij bieden diverse heerlijke ontspanningsmassages voor de rug, nek, schouders, hoofd en gezicht.

Sportmassage

Vaak als de spieren erg vast zit is een ontspanningsmassage niet afdoende. Dan adviseren wij eerst een sportmassage waarbij onze masseur dieper op de spier masseert.

Graag een massage afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak. Een massage bij ons is zo geregeld.

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.