Welkom bij Massage Zwolle Stadshagen

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd. Wij ondersteunen je in het hervinden van je balans, ten behoeve van je gezondheid. Hier is veel vraag naar. Nog steeds. We zijn bezig met een groter centrum, dat is onze droom. Zodra de tijd rijp is. We leven nu.

Al gauw ontstond de behoefte aan uitbreiding voor de lessen en de behandelingen. Vanaf augustus 2013 hebben wij een eigen locatie aan de Belvédèrelaan 25. Lotuszen heeft tevens haar krachten gebundeld met een aantal professionals. Gelijkgestemde therapeuten die ook behandelen volgens de holistische en complementaire visie. De totale mens werkt met het doel om het gevoel van heelheid te herstellen: lichaam, ziel, geest en emoties zijn één. Het resultaat?

1.) Een onthaastingsstudio met groepslessen waarbij je zowel kunt sporten als ontspannen. Je leert de balans te (her-)vinden tussen inspanning en ontspanning, tussen stress en rust. Met allerlei lessen als Yoga, Meditatie, Pilates, Zumba, Pump, Qigong Tai Chi, Bootcamp, InZENity, en nog veel meer. Je kunt op elke moment instappen en lessen volgen. Voel geen drempel, doe mee en geef je op via de knop proefles aanvragen op deze pagina.

2.) Een gezondheidscentrum voor complementaire geneeswijze en advies is bedoeld voor mensen met restklachten die uit-onderzocht en uitbehandeld zijn in de reguliere (para-) medische zorg, maar ook voor mensen die preventief aan hun totale en positieve gezondheid willen werken.

Lotuszen brengt je leven in balans. Wees welkom in hartje Stadshagen aan de Belvédèrelaan 25.
Vol trots nodigen wij je uit voor een rondleiding, een intakegesprek, een stresscheck, een proefles, een behandeling en neem je tijd… Het moet je tijd zijn immers.

Wellicht tot gauw,
Hartelijke groet,
LotusZen-139_edit-1

Cynthia en Bart Collet

eigenaren Lotuszen
Belvederelaan 25
8043 LW  Zwolle – Stadshagen
T. 06-11457923
E. cynthia@lotuszen.nl & bart@lotuszen.nl

Intake bij Massage

Het kan zijn dat bij een massage blijkt dat er meer moet gebeuren dan alleen masseren. Wij kunnen a.d.h.v. een gesprek u verder helpen en adviseren.

Ontspanning

Masseren kan helpen om te ontspannen. Wij bieden diverse heerlijke ontspanningsmassages voor de rug, nek, schouders, hoofd en gezicht.

Sportmassage

Vaak als de spieren erg vast zit is een ontspanningsmassage niet afdoende. Dan adviseren wij eerst een sportmassage waarbij onze masseur dieper op de spier masseert.

Graag een massage afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak. Een massage bij ons is zo geregeld.

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.