Massage praktijk Zwolle Stadshagen

 

Voorwaarden Praktijk

1) Wij zijn doordeweeks open van 9.00 uur -17.30 uur en ’s avonds van 18.30 – 22.30 uur. Tussen de lessen door worden behandelingen gegeven. Mocht de deur op slot zijn, en u heeft een afspraak? Graag even aanbellen, er komt z.s.m. een medewerker naar u toe.

2) Gelieve op tijd voor aanvang van een behandeling aanwezig zijn.

3) Voor aanvang van de 1e behandeling worden kort vragen gesteld over uw sportieve en medische verleden. U wordt geacht eerlijk te zijn over evt. ziektes en blessures. Bij twijfel over een bestaande aandoening/blessure kan Lotuszen de behandeling staken en doorverwijzen naar een arts. Vervolg-behandelingen zijn mogelijk zodra de behandelende arts hierin toestemt.
Bent u onder behandeling van een arts, therapeut, specialist, of gebruikt u medicijnen, dan is het verstandig eerst met de arts te overleggen of een behandeling gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.


4) Lotuszen Studio is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de deelnemer, noch voor enigerlei vorm van lichamelijk letsel voor, tijdens of na de behandeling.

5) Persoonlijke en medische gegevens worden zonder toestemming niet verstrekt aan derden.


6) Behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde


7) Vanwege de hygiëne is het douchen of wassen voorafgaand aan de behandeling verplicht.

8) Het is niet toegestaan te roken, alcohol en/of drugs te gebruiken binnen de Lotuszen Studio.

9) Graag stilte in de ontvangstruimte. Dit i.v.m. lopende lessen en behandelingen.

10) Tenslotte : in de praktijk vinden geen erotische massages plaats.

 

Intake bij Massage

Het kan zijn dat bij een massage blijkt dat er meer moet gebeuren dan alleen masseren. Wij kunnen a.d.h.v. een gesprek u verder helpen en adviseren.

Ontspanning

Masseren kan helpen om te ontspannen. Wij bieden diverse heerlijke ontspanningsmassages voor de rug, nek, schouders, hoofd en gezicht.

Sportmassage

Vaak als de spieren erg vast zit is een ontspanningsmassage niet afdoende. Dan adviseren wij eerst een sportmassage waarbij onze masseur dieper op de spier masseert.

Graag een massage afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak. Een massage bij ons is zo geregeld.

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.