Welkom bij Massage Zwolle Stadshagen

Waardebon aanvragen

Cadeaubon-Lotuszen-met-tas-300x300-1Op dit moment verstrekken wij geen waardebonnen. Dit omdat wij in de overgangsfase zijn om van de Hasselterdijk naar de nieuwbouw te gaan.

Leuk om weg te geven aan vrienden, kennissen, collega’s, familie, vriend(in).
Gun je één van de bovenste mensen echt meer ontspanning vraag dan nu deze waardebon aan. De waardebon kan zowel gebruikt worden voor de lessen, de praktijk (massage of andersoortige behandelingen) als webshop.

Na het aanvragen van de waardebon ga je naar het betaal gedeelte. Betaal daar de waardebon zodat wij deze klaar kunnen maken en wellicht kunnen versturen.

Intake bij Massage

Het kan zijn dat bij een massage blijkt dat er meer moet gebeuren dan alleen masseren. Wij kunnen a.d.h.v. een gesprek u verder helpen en adviseren.

Ontspanning

Masseren kan helpen om te ontspannen. Wij bieden diverse heerlijke ontspanningsmassages voor de rug, nek, schouders, hoofd en gezicht.

Sportmassage

Vaak als de spieren erg vast zit is een ontspanningsmassage niet afdoende. Dan adviseren wij eerst een sportmassage waarbij onze masseur dieper op de spier masseert.

Graag een massage afspraak maken?

Vul het afspraak formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak. Een massage bij ons is zo geregeld.

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.